Ajándékkártya vásárlása

szülinapi fotózás stúdióban

Fotózás ajándékba – ajándékozz élményt!

Természetesen van lehetőség ajándékkártya vásárlására is, az ezzel kapcsolatos tudnivalókat szeretném itt veletek megosztani.

Az ajándékkártya vásárlása kiváló módja annak, hogy egy igazán személyre szabott és maradandó ajándékot adj szeretteidnek. Számos előnyt kínál, amelyek közül néhányat az alábbiakban részletesen bemutatok. Hiszem, hogy ezek az információk segítenek abban, hogy kedvet kapj az ajándékkártya vásárlásához.

Többféle design közül választhatsz

Az ajándékkártyák különféle dizájnokban elérhetők, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet. Készítettem női és férfi dizájnokat, karácsonyi és szülinapos változatokat is. Ezáltal az ajándékkártya nem csupán egy egyszerű ajándék lesz, hanem egy olyan különleges meglepetés, amelyet az ajándékozott személyisége és az alkalom is tükröz. Akár egy elegáns, letisztult stílust, akár egy vidám, színes dizájnt keresel, biztosan megtalálod a tökéletes változatot.

Online és postai lehetőségek

Az ajándékkártyákat online formában is fel lehet használni vagy kinyomtatva is. Ha azonban a személyesebb megközelítést részesíted előnyben, lehetőség van arra is, hogy postán küldjem el őket. Ebben az esetben a nyomtatásnak és postázásnak plusz 2.000 Ft-os költsége lesz. Így az ajándék valóban kézzel fogható lesz a megajándékozottnak, ténylegesen lesz mit átadnod a kezébe köszöntéskor. Természetesen az online vagy postai megoldások közül te választhatod ki a neked megfelelőt.

Stúdió díja

Fontos megjegyezni, hogy a kártya ára nem tartalmazza a stúdió díját, tehát az ajándékkártya megvásárlásakor eldöntheted, hogy stúdiós vagy szabadtéri fotózást szeretnél ajándékba adni. Már olyan is előforult, hogy valaki az ajándékkártya átadása után jelezte, hogy szeretné a stúdió díját is kifizetni, mert a szerette inkább stúdióban szeretné a fotózást megtartani. Ennek természetesen nincs akadálya, a stúdió díja később, a megrendelés után is kifizethető.

Hosszú érvényességi idő

Az ajándékkártyák 1 évig érvényesek, ami rengeteg időt ad arra, hogy az ajándékozott a számára legmegfelelőbb időpontban használja fel azt. Így lehetősége van kedvenc évszakában fotózkodni, vagy akkor, amikor a legjobban érzi magát. Ráadásul, hogy semmi ne maradjon felhasználatlanul, a kártyák lejárata előtt 3 hónappal küldök egy emlékeztetőt. Ez biztosítja, hogy az ajándék valóban hasznos és emlékezetes maradjon, ne felejtődjön en.

Egyszerű rendelés

Az ajándékkártya megrendelése rendkívül egyszerű. Amennyiben kiválasztottad az ajándékkártya típusát, e-mailben tudod azt megrendelni, a számlázási adatokat megadva. Ezután elkészítem a számlát, ami az utalást követően már aktív is (az érvényesség az utalás beérkezésének napjától számítandó). Ez a gyors és kényelmes folyamat lehetővé teszi, hogy bármikor, bárhonnan megrendeld a kártyát. 

Miért érdemes ajándékkártyát venni?

Az ajándékkártya egy rendkívül sokoldalú ajándék, amely számos előnnyel bír. Egyrészt lehetőséget ad az ajándékozottnak arra, hogy saját maga válassza ki a fotózás időpontját és stílusát. Ez a szabadság különösen fontos lehet azok számára, akiknek zsúfolt az időbeosztásuk, vagy akik szeretnék alaposan megtervezni a fotózást.

Másrészt, az ajándékkártya egy olyan ajándék, amely hosszú távon is örömet szerez. A profi fotózás során készült képek emlékezetesek és tartósak, így az ajándék évek múltán is örömet okoz majd. Legyen szó családi portréról, üzleti fotózásról vagy akár egy személyes sorozatról, a profi képek mindig értékesek és különlegesek lesznek.


Az ajándékkártya vásárlása egy remek lehetőség arra, hogy valami igazán különlegeset ajándékozz. A legtöbb ember vágyik szép fényképekre, de nem mindenki adja meg magának.

A sokféle dizájn, a hosszú érvényességi idő és a személyre szabhatóság mind hozzájárulnak ahhoz, hogy az ajándék valóban egyedi és emlékezetes legyen. Ráadásul a rendelési folyamat egyszerűsége és a felhasználási lehetőségek sokfélesége még vonzóbbá teszi ezt a lehetőséget. Ha szeretnél egy olyan ajándékot adni, amely örömet és maradandó élményt nyújt, az ajándékkártya a legjobb választás. Ha bármilyen kérdésed van, keress nyugodtan, szívesen segítek! 😊

Ha kedvet kaptál a fotózáshoz, akkor lépj kapcsolatba velem a Kapcsolat menüponton keresztül, vagy az alábbi elérhetőségeim bármelyikén!

További tartalomért tekintsd meg a többi bejegyzésemet is: